• Rundan fortsätter!

  Postat juli 25, 2013 av i Aktiviteter

  Nu har vi haft öppet i två dagar, med två olika teman. Första dagen flyttade vi får och idag har vi biodlat. My o Karin kom förbi och var med i bigården, jättekul! Förhoppningsvis blir det snart en ny biodlare i Istorp!

  Tre dagar är kvar av Konsthantverksrundan och vi vill gärna ha många besökare! När butiken är tom så ägnar jag mig åt att skrapa och måla huset som butiken finns i, men jag hade inte tänkt hinna färdigt med hela huset….;-) Så ändan ur vagnen nu och börja åka runt! Massor av fina ställen finns att besöka.

  Vi fortsätter med våra gårdsteman:

  Fredag 26/7 är temat ”Gårdens djur”. Klockan 13 tar vi en promenad för att hålla i små kycklingar, plocka in dagens ägg-skörd och klappa hästarna. Om intresse finns så kan vi ta en längre promenad till våra naturbeten och hälsa på våra Highland Cattle-kossor samt vårt sköna bagg-gäng. Ingvar, Frank, Septimus, Anakin, Chuck mfl är nyfikna men otroligt lugna och snälla. De älskar att bli kliade!

  Lördag 27/7 får alla som vill, stora som små, prova på att rida på islandshästen Gloi! Elin håller i aktiviteten som pågår mellan 13 och 14.

  DSC_0308

  Vår egen PRE-korsning Ezmeralda tillsammans med Gloi, islandshästen som vi har på foder.

Kommentarer inaktiverade.