• Ännu mera kladd…

  Postat augusti 10, 2012 av i Biodling

  Nu är försommarhonungen tappad på burk!

  Det visade sig vara en hel del maskros även i denna, så det har blivit ännu mera kämpande med seg honung som stelnar fort. Men god är den!

  Jag hade tänkt göra årets första smaksättningsexperiment igår; honung smaksatt med fläderblom. Men det blev så sent på kvällen/natten innan jag var klar så jag valde att tappa allt som naturell honung istället. Jag har några oslungade lådor kvar som kan få vara experimenthonung. Jag har en del funderingar; fläder, choklad och mera pepparmynta. Kanske kombinera chokladen och myntan? Lakrits hade varit spännande, och jag tänkte försöka mig på att smaksätta med anis!

  Om ett par veckor har jag semester för att jobba på gården, och då blir det smaker…:-)

   

Kommentarer inaktiverade.